COOP – hlavní partner pohádky Tajemství staré bambitky 2


Svaz českých a moravských spotřebních družstev (skupina COOP) se stal hlavním partnerem pohádky Tajemství staré bambitky 2.

Těšit se můžete na oblíbeného loupežníka Karabu – Ondřeje Vetchého, krále a královnu v podání Tomáše Kluse a Kamilu Janovičové, proradné rádce Ference a Lorence v podání Miroslava Vladyky a Jiřího Lábuse a mnoho dalších.

V pohádce se setkáme i s novými postavami, například malou princezničkou Johankou, kterou ztvárnila Valentýnka Bečková, jejíž herecké nadání je přirovnáváno k talentu Tomáše Holého. Režie pohádky se stejně jako v prvním díle zhostil Ivo Macharáček, který první scénu umístil do prostor malebného zámečku v Mníšku pod Brdy.

TAJEMSTVÍ STARÉ BAMBITKY 2

Příběh pokračuje v době, kdy se Jakub a Anička učí společně vládnout, rodina se rozrostla o zvídavou princeznu Johanku a její dědeček se věnuje jenom hrnčířskému řemeslu. „Johanka je tím, kdo všechny spojuje, protože rodina je to nejdůležitější, a nejen v našem pohádkovém příběhu,“ říká režisér Ivo Macharáček.

Situace se však zamotá ve chvíli, kdy se rádcové Ferenc a Lorenc chtějí pomstít a využijí k tomu „smůlovatou“ královnu Julii, které utekli všichni nápadníci a řízení království jí taky příliš nejde. Nastraží proto na Karabu past. Aby dobro znovu zvítězilo, k tomu je třeba soudržnost a smělé srdce.