
Doba přípravy: 180 minut
Vepřový bůček naložíme den předem do směsi cukru a soli v poměru 1:1. Poměru se vůbec nebojte, díky cukru chuť soli prostoupí do masa a cukr pak na povrchu bůčku nádherně zkaramelizuje. Bůček dáme do kastrolu a necháme ho péct při 180 stupních 2 – 2,5 hodiny. Po vyndání by měl být úžasně měkký a bude se téměř rozpadat. Bůček dáme na půl hodiny vychladnout a pak ho nakrájíme na tenké plátky. Bagetku si rozpečeme v troubě, rozřízneme jí a na obě strany naneseme pálivou omáčku. Pokud nemáte rádi pálivé, použijte kečup. Na spodní půlku naskládáme ledový salát, okurku, nakrájený bůček a koriandr. Přiklopíme horní půlkou bagetky.
Poznámka: Vyzkoušejte do receptu naši skvělou domácí chilli omáčku s česnekem
| 1/2 kg | vepřový bůček | 
| 1/2 ks | ledový salát | 
| 1 ks | okurka | 
| chilli omáčka (domácí či koupená) | |
| čerstvý koriandr | |
| 3 až 4 ks | bageta | 
| 4 lžíce | sůl | 
| 4 lžíce | cukr | 
