Doba přípravy: 15 minut
Máme-li krevety mražené, necháme je nejprve povolit. Poté je napíchneme na grilovací jehly nebo na předem namočené dřevěné špejle. Máslo v malém kastrůlku rozehřejeme, sundáme z plotýnky a vmícháme do něj prolisovaný česnek s hrubě namletým chilli a limetkovou šťávou. Napíchnuté krevety takto připravenou marinádou potřeme a grilujeme asi 3 až 5 minut po každé straně dozlatova. V průběhu pečení můžeme znovu potřít marinádou. Podáváme například s česnekovou bagetou.
Poznámka: Náš recept na česnekovou bagetu vyzkoušejte ZDE
500 g | velké krevety |
100 g | máslo |
5 stroužek | česnek |
1 lžička | sůl |
1/2 lžička | hrubé namleté chilli |
1 ks | šťáva z limetky |